Hello!


Viime viikko meni tosi nopeasti. Täällä on muilla ollu jo toista viikkoa pääsiäisloma ja se näkyy myös meidän ravintolassa. Vielä ei keretty alkaa treenaamaan pöytiintarjoilua, eli pääasiassa siivoiltiin yms. Tuplavuoron tekeminen on tosi rankkaa ja tuntuu että 8 tunnin yöunet ei riitä millään, mutta kun töihin pääsee niin siellä onneksi väsymys unohtuu ihanien työkamujen seurassa. Meillä on joka päivä se muutama tunti vapaa-aikaa, joka on tosi hyvä sillä voidaan olla auringossa ja kattella paikkoja. Yleensä käydään myös jossain ravintolassa syömässä, sillä tyypillinen portugalilainen ruoka ei hirveesti uppoa meihin.




Alue on tosi kaunis ja kaikki on vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Kerettiin myös yksi päivä käydä muutama tunti rannalla istumassa. Uinti ei oikee onnistu vaikka ilma on lämmin, niin Atlantti on jääkylmä.


Koettiin myäs ihana hetki miedän kokin kanssa jonka piti viedä meidät iltavuorosta kotiin. Kello oli jo puoli 1 ja sanoin tälle kokille että lähdettäisiinkö kotiin. Hän ei siis puhu engaltia ollenkaan, vain muutamia yksittäisiä sanoja. Hän vain nyökkäsi ja sanoi jotain portugaliksi. Me ei oikeen ymmärretty Millan kanssa ja hän sitten piirsi ympyrän seinään ja osoitti sen yläreunaan ja sanoi "one". Milla sitten tajusi että hän tarkoitti että lähtään yheltä kotiin. Se kirkastus meidän kaikkien kasvoilla kun me vihdoinkin ymmärrettiin toisia ilman muiden apua. Arjen pienet ilot. 



Muuta ei ollakkaan keretty tehdä, koska päivät kuuluu suurimmaksi osaksi töihin. Toppia on jäljellä vielä reilu 3 viikkoa, hui ku aika menee nopeasti! Eilen aloitettiin illalla pöytiintarjoilju ja tänään jatkuu taas. Vähän vielä jännittää ja ujostuttaa, mutta se helpottuu ajan myötä. Onneksi miellä on niin hyvät työkamut jotka jaksaa opettaa ja kannustaa! See you!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolmet juhlat

Bom dia!

From Rovaniemi to Vila Nova de Milfontes