Boa noite !

Tässä postauksessa ajattelimme kertoa enemmän ravintolan toiminnasta sekä työpäivistämme.
Pääsiäinen täällä on nyt ohi ja suurin kiire on loppunut. Viimeviikolla aloitettiin pöytiin tarjoilu, mutta tilauksia emme ole päässeet ottamaan vielä itsekseen, mutta olemme seuranneet vierestä. Ruoka-annoksia ollaan viety pöytään ja kerrottu englantia puhuville asiakkaille jälkiruokalista englanniksi, sillä ravintolassamme jälkiruokalista on vain portugalinkielellä.  Pääsiäisen aikaan päivät tuntuivat todella pitkiltä, koska teimme välillä noin 10 tunnin päivää. Tällä viikolla toimittajat kävivät kuvaamassa uutisjuttua ravintolastamme, joka tulee jollekkin portugalin uutiskanavalle. 



Eli siis ravintolamme aukeaa klo 12 lounaan merkeissä ja lounas kestää kolmeen saakka. Osa työntekijöistä lähtee neljän aikaan kotiin ja tulee takaisin seitsemäksi, koska 15-19 välisenä aikana ravintolastamme saa ostettua ainoastaan juomia. Seitsemältä sitten alkaa illallinen, joka kestää yhteentoista saakka. Ravintolassamme on tuoreet kalat jokapäivä, josta asiakas saa halutessaan valita itselleen kalan, jonka hän syö. Jokaiselle asiakkaalle viedään pöytään alkupalat joihin kuuluu leipää, oliivit sekä halutessaan saa myös erilaisia juustoja. 



Illalliset ovat yleensä kiireellisempiä kuin lounaat, joten aikakin kuluu nopeampaa. Viimeviikolla ja tälläviikolla ravintolassamme on käynyt aika paljon turisteja, joten meilläkin on helpompi tarjoilla heille ruokia ja juomia. Työharjoittelua meillä on jäljellä vielä muutama viikko, ja aika täällä on mennyt todella nopeasti. Adeus !



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolmet juhlat

Bom dia!

From Rovaniemi to Vila Nova de Milfontes